Onlinekurs - Massor med kunskap för ditt välmående

Uppdaterat: 27 mars 2021


När du går onlinekurs via Ergonomica By the C så har Du på några veckor fått alla verktyg du behöver för att utföra Dina egna Lymfpromenader.


Kursinnehåll

Du kommer att:

Få ökad rörlighet och få tillbaka rörelseglädjen

Få enkla förklaringar genom videos som du lätt kan träna på själv

Minska i volym om du följer rekommenderade övningar.

Bli av med celluliter och svullnader

Kunna utföra Lymfpromenader utomhus själv efter kursen

Få enkla förklaringar genom videos som du lätt kan träna på själv


Kursplan

Målet med kursen är kunskapsöverföring dvs att lära Dig så pass mycket om Lymfpromenad att du ska kunna träna själv med hjälp av övningarna på träningsarmbandet.

Som ett exempel från kursen visar vi övning nummer ett som är Änglavingar. Totalt innehåller Träningsarmbandet 35 övningar som du gör i en lymfologisk följd under en Lymfpromenad. Träningsarmbandet har du som en guide.


Studiematerial

I Kursavgiften ingår ett träningsarmband, en online-utbildning på 15 moduler samt 4 videomöten med en kursledare i Lymfpromenad. Kursavgiften betalar sig snabbt för dig, t ex en 90-minuters Lymfmassage som kostar oftast ca 1100 kr inkl moms.


Bra att veta

Pris för Onlinekurs Lymfpromenad Privatpersoner 2100:-. Just nu 500:- rabatt så 1600:- Avgiften kan delbetalas - tala om det vid anmälan.

Vill du nyttja ditt friskvårdsbidrag så kan vi ordna detta med.


Kursen arrangeras i samarbete med Ergonomica och Coach 24/7

Bokningslänk


Anmälningsinformation

Anmäl dig så kontaktas du av din ansvarige Lymfpromenad instruktör för introduktion. eller ring 0707-46010030 visningar0 kommentarer